Te asteptam si pe retelel sociale

Box

Box: Ruslan Chagaev a produs surpriza greilor

Într-una din cele mai importante gale de box din 2007, la Stuttgart, uzbecul Ruslan Chagaev a câştigat titlul mondial la categoria în versiunea WBA după o victorie împotriva gigantului Nikolay Valuev.

Intrat în gală cu 46 de victorii din tot atâtea posibile şi centura de campion mondial, Valuev a dat peste cel mai dificil adversar din cariera sa iar acest lucru i-a fost fatal în final rusului de 144 de kilograme.

După o luptă echilibrată şi spectaculoasă, lucrurile păreau se curgă în direcţia unei decizii de egalitate dar până la urmă arbitrii i-au acordat victoria la puncte lui Chagaev care a punctat mai clar, fiind susţinut şi de o galerie impresionantă în condiţiile în care uzbekul trăieşte chiar în Germania.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: