Te asteptam si pe retelel sociale

Formula 1

BMW a prezentat noul monopost

Echipa BMW Sauber a dezvaluit la Valencia, noul monopost pentru sezonul 2007. La eveniment au fost prezenti pilotii Nick Heidfeld, Robert Kubica si Sebastien Vettel, precum si directorul echipei germane, Mario Theissen. Primele tururi cu noul bolid vor fi efectuate marti dupa-amiaza pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia.

„In 2006 ne-am depasit propriile teluri”, a spus managerul Mario Theissen. „Acum asteptarile cresc mai repede fata de posibilitatile echipei. Aceasta este pedeapsa pentru depasirea propriilor performante”.

Dacă echipele puternice vor arăta slăbiciuni, vom fi pregătiţi să reducem decalajul. Victoriile pe merit propriu nu au un temei realistic pentru 2007. Vom fi pregătiţi pentru acest pas în 2008, iar în 2009 vrem să ne batem pentru titlul mondial, a spus Theissen.

Noua maşină este prima realizare 100% BMW, cea din 2006 fiind dezvoltată de Sauber înainte de preluarea echipei elveţiene de către BMW.

BMW Sauber s-a clasat pe locul 5 în clasamentul constructorilor din 2006 cu 36 puncte, în progres faţă de locul 8 din 2005, dar la 50 de puncte de Honda, ocupanta locului 4 anul trecut.

Citeste mai multe!