Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Blatter se opune listarii la bursa

Presedintele FIFA continua sa uimeasca prin declaratiile sale. Sepp Blatter crede ca exista riscul ca jucatorii sa recurga la dopaj pentru a invinge cu orice pret astfel incit pretul actiunilor clubului sa nu fie afectat.

Nu cred ca este buna listarea cluburilor la Bursa. Fotbalul nu este bursa, e un joc al societatii noastre„, a declarat Blatter, in cadrul emisiunii Telefoot, de la postul TF1. „Pentru a pastra actiunile, trebuie ca echipa sa cistige. Daca pierde, este ca in comert: daca ai rezultate slabe, in acel moment va trebui sa oferiti, la fel ca societatile cotate la bursa, la fiecare trei luni, rezultatele economice. Trebuie sa cistigati cu orice pret, veti utiliza agenti interzisi pentru a cistiga si aici vorbesc foarte sincer de dopaj”, a afirmat Blatter.

romaniansoccer.ro 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: