Blatter propune rejucarea finalelor terminate la egalitate

Preşedintele FIFA, Joseph Blatter, s-a pronunţat, în cadrul unei intervenţiei televizate pe canalul francez TF1, pentru rejucarea finalei Cupei Mondiale în situaţia unei egalităţi şi după prelungiri.

„Nu e bine că un joc ca fotbalul, prin esenţa lui un joc colectiv, se încheie printr-un gest individual, aceasta fiind executarea unei lovituri de la 11 metri. Ar fi bine, dacă nu există decizie după 90 de minute şi prelungiri, să aşteptăm 2 zile şi să rejucăm, evident doar finala”
, a declarat elveţianul.

în altă ordine de idei, Blatter şi-a reafirmat încrederea în organizatorii campionatului mondial de fotbal din 2010 din Africa de Sud, în ciuda întârzierilor înregistrate la construirea instalaţiilor sportive, mai ales în provincia Capului.

„Vom face Cupa Mondială în Africa de Sud. Vom avea încredere în africani. Nu vom schimba acum. Africa poate să o facă şi trebuie să o facă”
, a exclamat Blatter, excluzând astfel orice schimbare de gazdă, aşa cum circulă anumite zvonuri prin lumea fotbalului.

antena3.ro

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...