Te asteptam si pe retelel sociale

Gambling

Blackjack și Ruletă Live cu dealeri umani: De ce sunt atât de apreciate?

Industria jocurilor de noroc este într-o continuă evoluție. În paralel cu implementarea celor mai recente tehnologii grafice, operatorii fac tot posibilul ca nivelul de implicare a clienților să fie cât mai ridicat, așa cum se întâmplă în cazinourile terestre.

În acest moment, cel mai mare „engagement” este realizat în secțiunea cazino live, acolo unde jocurile sunt făcute de dealeri profesioniști, filmați din mai multe unghiuri. Pe Maxbet Casino poți vedea cum se desfășoară lucrurile chiar dacă nu ai cont sau nu ești logat. După ce ai accesat secțiunea, pe ecran se derulează două clipuri video în care un bărbat și o femeie lansează bila pe ruleta care se învârte, respectiv împarte cărți la o masă de Blackjack.

Atmosfera este relaxată

Pe ecran vei vedea jetoanele care au culori diferite, tabela de plăți și butoanele pe care trebuie să apeși pentru a plasa pariurile sau pentru a lua alte decizii în joc. Reprezentantul operatorului este cel care execută comenzile pe care le dai apăsând o tastă sau atingând ecranul telefonului sau tabletei: învârte ruleta sau face cărțile la blackjack, plasează jetoanele, anunță câștigătorul etc. Tot mobilierul și toate echipamentele pe care le vezi pe ecran sunt autentice.

Jocurile de cazino live este apreciate din mai multe motive. În primul rând, pariorul trăiește o experiență reală, nu virtuală. Dealerul este „în carne și oase”, ruleta este reală, cărțile de joc sunt reale. Nu mai este vorba despre o animație coordonată de un script. Jucătorul poate vorbi cu dealerul (care prin definiție este foarte degajat și amabil), dar și cu ceilalți clienți de la masa de joc. Poate pune întrebări despre joc, poate face glume, poate auzi glume. Până la urmă, a intrat acolo să se relaxeze și să socializeze.

În al doilea rând, câștigurile nu mai sunt condiționate de un Payout bătut în cuie, așa cum se întâmplă la jocurile din secțiunea cazino. Totul depinde strict de noroc. Dealerul nu poate influența deznodământul pariurilor. În schimb, scripturile sloturilor și ale jocurilor de masă „închid robinetul” atunci când s-a atins limita de câștig.

Avantaje comparativ cu jocul offline

Am vorbit până acum despre avantajele vizavi de celelalte secțiuni ale cazinourilor online. Există și mai multe beneficii în comparație cu jocul într-un cazino terestru. Primul care vine în minte este posibilitatea de a juca de oriunde (cazinourile live pot fi accesate și de pe dispozitivele mobile), în deplină siguranță.

Jocul online era oricum mai confortabil decât cel offline. Acum atuul este și mai important, întrucât într-un cazino stradal ești obligat să porți tot timpul masca de protecție. În schimbi, de acasă, poți respira liber.

Există, apoi, avantajul ofertelor promoționale derulate de cazinourile online, cu dedicație pentru secțiunea live. De exemplu, sunt acordate rotiri gratuite la ruletă sau fonduri suplimentare dacă îndeplinești condiții care țin fie de rulaj, fie de pariuri pe anumite numere „norocoase”.

Am enumerat doar motivele principale pentru care cazinourile live câștigă tot mai mulți fani. Poți vedea care sunt toate avantajele experimentând Blackjack și Ruletă Live.

Citeste mai multe!

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: