Bergodi: CFR nu merita sa castige

Antrenorul lui CFR Cluj, Cristiano Bergodi, a recunoscut ca echipa sa nu merita sa castige meciul cu FC National. „O partidă în care ştiam că vom suferi, dar important este că am obţinut prima victorie. Aceste puncte vin după o prestaţie care nu a fost pozitivă. Luptăm să facem o performanţă bună. FC Naţional a jucat bine, dacă vor continua să joace aşa, au şanse să se salveze de la retrogradare. Rezultatul cred că este injust, un rezultat de egalitate ar fi fost mai normal”, a declarat Bergodi.

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşana laudat prestatia portarului Stancioiu. „A fost un meci de uzură, de luptă, de început de campionat. Nu am jucat prea bine, iar Stăncioiu ne-a salvat de la pierderea acestui meci. într-o perioadă foarte scurtă de timp, o să vedeţi un CFR la o altă turaţie. CFR-ul pe care l-am sperat. Important este că suntem în plasa celor de pe locul 2”, a spus oficialul.

 

Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...