Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Bergodi: CFR nu merita sa castige

Antrenorul lui CFR Cluj, Cristiano Bergodi, a recunoscut ca echipa sa nu merita sa castige meciul cu FC National. „O partidă în care ştiam că vom suferi, dar important este că am obţinut prima victorie. Aceste puncte vin după o prestaţie care nu a fost pozitivă. Luptăm să facem o performanţă bună. FC Naţional a jucat bine, dacă vor continua să joace aşa, au şanse să se salveze de la retrogradare. Rezultatul cred că este injust, un rezultat de egalitate ar fi fost mai normal”, a declarat Bergodi.

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşana laudat prestatia portarului Stancioiu. „A fost un meci de uzură, de luptă, de început de campionat. Nu am jucat prea bine, iar Stăncioiu ne-a salvat de la pierderea acestui meci. într-o perioadă foarte scurtă de timp, o să vedeţi un CFR la o altă turaţie. CFR-ul pe care l-am sperat. Important este că suntem în plasa celor de pe locul 2”, a spus oficialul.

 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: