Begu, Cîrstea și Dulgheru sprijină proiectul “Train Like a Pro” al lui Hănescu

Irina Begu, Sorana Cîrstea, dar și Alexandra Dulgheru sprijină proiectul “Train Like a Pro” (http://trainlikeapro.ro) inițiat de Victor Hănescu. Cele 3 jucătoare au postat mesaje pe Facebook pentru a-și manifesta susținerea pentru acest proiect, care este sprijinit și de Aqua Carpatica, ce se ocupă în mod special de latura tehnică, tactică, fizică, mentală și emoțională a participanților.

“Mă bucur că cei care vor prelua ștafeta în tenis au această oportunitate! Recomand cu încredere ‪#‎TrainLikeaPro. Felicitări, Victor și tuturor celor implicați în acest proiect! http://trainlikeapro.ro/, este mesajul postat de către Irina Begu.

“Felicitări Victor pentru o altă etapa din viața ta de tenismen…sunt sigură ca o să faci o treabă foarte bună și că vei fi la fel de profi și serios ca antrenor precum ești și ca jucător. Abia aștept sa trec prin vizita la Cluj sa arunc o privire!, spune Alexandra Dulgheru.

În timp ce Sorana Cîrstea a postat următorul mesaj: “Good job, Victor Hănescu! Susțin cu drag proiectul ‪#‎TrainLikeaPro și inițiativa ta de a duce performanța în tenisul românesc la următorul nivel, oferind suport astăzi campionilor de mâine!

Însă toate locurile pentru sesiunea taberei “Train Like a Pro” de la Cluj-Napoca, din perioada 24 iulie – 2 august, au fost repede ocupate. Asta, având în vedere experiența cumuluată de Victor Hănescu și a echipei lui de profesioniști, printre care se numără Firicel Toma, Adrian Szabo, Florian Arsenescu, experții internaționali Dave De Haan și Cristina Rolo, Monica Ciuta, actorul Alexandru Unguru sau Nick Angelescu.

Dar Victor a venit repede cu încă o veste bună pentru iubitorii tenisului. “Pentru că, în continuare, am primit multe înscrieri și solicitări, am decis să organizăm o a doua tabără #TrainLikeaPro în luna august, la Curtea de Argeș.  Așadar, declarăm oficial deschiderea înscrierilor pentru cea de-a doua grupă, care se va desfășura în perioada 17-26 august, la baza Tenis Club din Curtea de Argeș. Înscrierile se pot face tot pe site-ul http://trainlikeapro.ro”, spune fostul număr 26 ATP.

 

De asemenea, Federaţia Română de Tenis şi Asociaţia Tenis Club Victor Hănescu au semnat un important protocol de parteneriat care să asigure dezvoltarea tenisului românesc într-un cadru organizat, prin programul “Train Like a Pro”. Astfel, FRT susţine această iniţiativă de a identifica şi de a creşte sportivi de performanţă, iar protocolul recent semnat asigură participarea la programul “Train Like a Pro” a trei sportivi cu clasament naţional.

Stiri recente

Sorana Cîrstea continuă să fie jucătoarea din România clasată cel mai bine în clasamentul WTA

Sorana Cîrstea continuă să fie jucătoarea din România clasată cel mai bine în clasamentul WTA dat publicităţii luni, menţinându-se...