Batalia pentru locul doi / Steaua – CFR Cluj 2-1

0
134

Steaua a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 2-1, formatia CFR Cluj, in etapa a XXVIII-a a Ligii I, apropiindu-se la trei puncte de gruparea clujeana in lupta pentru asigurarea locului doi. Steaua a deschis scorul in minutul 30, cand, la un corner executat de Nicolita, mingea a fost prelungita de Lovin si a fost reluata in plasa de Victoras Iacob de la cinci metri. In minutul 25, Cyril Thereau s-a reaccidentat la piciorul stang la care suferise o fractura de metatarsian si a fost inlocuit cu Victoras Iacob. Dorin Goian a majorat scorul pentru Steaua, in minutul 58, atunci cand a reluat cu capul in poarta lui Stancioiu, la un corner executat de acelasi Nicolita. In minutul 73, Semedo a centrat in fata portii spre Didi, Goian a intervenit si a trimis mingea in propria poarta, CFR Clujul reducind din diferenta. Capitanul Stelei, Mirel Radoi a acuzat dureri la genunchiul drept si a fost inlocuit cu Eugen Baciu, in minutul 71.

La partida au asistat aproximativ 10.000 de spectatori printre care si finantatorul stelist Gigi Becali, care a luat loc la tribuna oficiala si care a fost intampinat de suporterii clujeni cu fluieraturi.  El a fost fluierat de suporterii clujeni. Meciul a fost arbitrat de o brigada din Germania, avandu-l la centru pe Peter Sippel, ajutat la cele doua tuse de Walter Hofmann si Harald Sather. Rezerva a fost Sevastian Coltescu. Observatorii partidei au fost Alexandru Boc, Nicolae Grigorescu.

CFR Cluj: Stancioiu – Tony, Jula, De Souza, Panin – Oliveira, Minteuan, Coroian (’58 Manuel Jose) – Semedo, Anca (’46 Didi), Surdu (’71 Deac). Antrenor: Cristiano Bergodi.
Steaua: Cernea – P. Marin, Goian, Radoi (’71 E. Baciu), Nesu – Nicolita, Croitoru, Lovin, Cristocea (’56 Paraschiv) – Thereau (’26 Iacob), V. Badea. Antrenor: Cosmin Olaroiu.
Cartonase galbene: Panin ’24 / Radoi ’14, Nesu ’60