Balonul de Aur visul lui Kaka

Jucatorul brazilian al lui AC Milan, Kaka, marcator a doua goluri aseara, in meciul tur al semifinalelor Ligii Campionilor impotriva celor de la Manchester United, a declarat ca visul sau este sa castige premiul Balonul de Aur.

“Am spus mereu ca Balonul de Aur este strans legat de ceea ce voi face la AC Milan, dar in primul rand vreau binele echipei, apoi sa castig titluri pe plan personal”, a spus Kaka, referitor la posibilitatea de a castiga Balonul de Aur.

Brazilianul a declarat ca este dezamagit ca echipa sa a fost invinsa, chiar daca el a marcat de doua ori. “Este un rezultat amar, dar sunt convins ca Milan se poate califica in finala. La fel s-a intamplat si cu Bayern, cand am terminat la egalitate in prima mansa, dar am castigat in retur. Acum trebuie sa profitam la maximum de faptul ca vom juca pe teren propriu” . “Am incredere in echipa si cred ca suntem favoriti”.

France Football acorda in fiecare an Balonul de Aur, pentru cel mai bun jucator al anului din Europa, ultimul castigator a fost fundasul lui Real Madrid, Fabio Canavaro.

Stiri recente

David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni: Este foarte important să inspire copii şi să promoveze un stil...

David Popovici a declarat înainte de Campionatele Europene de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni că pentru el...