România, două meciuri dramatice în prima zi a Mondialelor de baschet 3×3 tineret. Spectacolul continuă la circ toată săptămâna

Naționala de baschet 3×3 feminin a României a încheiat cu o victorie și o înfrângere prima zi a FIBA 3×3 U23 World Cup, ambele meciuri fiind decise în prelungiri.

În prima partidă, acvilele au trecut de Chile cu 17-14, după ce Ana Maria Pop a închis meciul cu o aruncare din spatele semicercului la scorul de 15-14. Înainte de repriza suplimentară scorul era egal 14-14.

Thriller-ul a continuat și în meciul al doilea, cu Ucraina, când România a avut două șanse de a închide meciul la scorul de 13-13, ambele irosite. Adversarele au punctat decisiv în prelungiri, și au învins cu scorul de 15-13.

După prima zi a competiției România este pe locul trei în grupa A, după Franța și Ucraina și înaintea Egiptului și a naționalei chiliene. Echipa noastră va juca vineri, 7 octombrie cu Franța și Egipt.

Circul Metropolitan și-a deschis porțile pentru fanii baschetului prezenți la FIBA 3×3 U23 World Cup și activitățile vor continua și în celelalte patru zile ale turneului.

Zona fanilor îi așteaptă pe spectatori cu două mini-terenuri de baschet, jocuri pe consolă, fotonomat, un food-court și cu mai multe zone de unde se pot achiziționa produse de baschet 3×3.

Momentele de pauză dintre meciuri sunt animate de către artiștii Circului Metropolitan, majoretele iSports Dancers din Ploiești, iar în zilele următoare fanii vor putea urmări demonstrații de slam-dunk acrobatic.

Stiri recente

Constantin Brâncuși a fost clopotar, corist și paraclisier

https://www.youtube.com/watch?v=_MYuJim9QQU&t=488s Strănepoata lui Constantin Brâncuși a vorbit în cadrul podcastului Business Philosophy despre relația maestrului cu Dumnezeu ți despre faptul...