Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Balace in locul lui Vranjkovici, pe lista UEFA

Bosniacul Vojslav Vranjkovici, adus cu mult zgomot de Dinamo de la Pandurii Târgu Jiu, va rata partidele disputate de echipa lui Mircea Rednic în această primăvară în Cupa UEFA.

Deşi se preconiza faptul că Vranjkovici va fi trecut pe lista UEFA în locul lui Bălace pentru spiritul de joc mai ofensiv al bosniacului, Mircea Rednic s-a răzgândit şi l-a preferat pe mijlocaşul venit de la Politehnica Timişoara, pus în gardă de problemele medicale ale lui Vranjkovici.

Fotbalistul venit de la Pandurii Târgu Jiu a avut probleme la gleznă în prima parte a perioadei de pregătiri după o intrare dură a coreanului venit în probe la Dinamo iar accidentarea a recidivat după amicalul de marţi seară cu portughezii de la Uniao Leiria.

Pe lista lui Dinamo nu se află nici fundaşul dreapta Sergiu Homei şi nici portarul Denis Romanovs deşi cei doi au avut evoluţii foarte apreciat în partidele de verificare de până acum.

Astfel, Dinamo va miza cel puţin pentru dubla cu Benfica Lisabona pe portarii Bogdan Lobonţ, Florin Matache şi Silviu Posteucă, fundaşii Cristian Pulhac, Cosmin Moţi, Lucian Goian, George Blay, Silviu Bălace, Maris Smirnovs, Radu Ştefan şi Andrei Niţu, mijlocaşii Andrei Mărgăritescu, Cătălin Munteanu, Dennis Şerban, Ze Kalanga, Adrian Cristea, Adrian Ropotan şi Marius Alexe, şi atacanţii Claudiu Niculescu, Ionel Dănciulescu, Jean Phillipe Mendy şi Liviu Ganea.

Amos News 

Citeste mai multe!