Free Porn
xbporn
london escortsbuy instagram followersbuy tiktok followers

Avancronica Craiova – Rapid

Universitatea Craiova găzduieşte Rapidul chiar la Bucureşti în capul de afiş al zilei de astăzi în Liga I. Giuleştenii nu vor să rateze şansa de a-şi îmbunătăţi adevărul fără să iasă din Capitală, în timp ce oltenii lui Mititelu sunt hotărâţi să facă prima victimă de calibru în acest sezon.

Rapid – Craiova este reîntâlnirea lui Ganea cu oltenii cărora le-a dat patru goluri în tur chiar în Bănie. Refăcut complet, atacantul de 33 de ani a intrat în repriza a doua a meciului de Cupă cu FC Argeş şi va fi pentru prima oară titular în atacul giuleştenilor. Craiovenii i-au promis însă lui Ganea că nu va mai înscrie în poarta lui Bornescu.

Rapidiştii s-au relaxat în cursul dimineţii la un complex de agrement din Regie, însă la plecare giuleştenii s-au contrat cu unii dintre clienţii localului.

Dacă Nicolae Grigore este singurul indisponibil din lotul lui Răzvan Lucescu, craiovenii nu pot conta pe marcatorul golului din tur, Lucian Pârvu.

Rapidiştii contează pe prezenţa a trei mii de suporteri în tribunele Stadionului Naţional la ora de start a partidei, 20:45.

Stiri recente

Andy Murray se retrage din tenis după JO Paris 2024

Andy Murray a anunţat că se va retrage din tenis, după Jocurile Olimpice de la Paris 2024.„Am ajuns la...