Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Auxerre invinsa de Marseille

Franck Ribery a marcat doua goluri in victoria pe care Marseiile a obtinut-o cu scorul de 3-1, in fata echipei lui Daniel Niculae, Auxerre.

Meciul s-a disputat fara spectatori, dupa ce Olympique a fost suspendata in urma ranirii unui pompier cu o petarda, aruncata de un suporter marseillez, intr-un meci cu Nice.

Gazdele au deschis scorul in minutul 9, cand Ribery a marcat cu un sut de la 25 de metri. Atacantul polonez Ireneusz Jelen, a egalat opt miunte mai tarziu, in urma unui corner. Ribery a dus scorul la 2-1 in minutul 38, iar cu doua minute inainte de final, fundasul nigerian Taye Taiwo a inscris din lovitura libera.

Daniel Niculae nu a bifat nici un minut in aceasta partida, romanul refacandu-se dupa o mai veche accidentare.

 

 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: