AutoArena/ A crescut reteaua Romcar

În decurs de numai o lună, reţeaua Romcar s-a mărit cu cinci noi complexuri integrate, ce vor furniza servicii la standardele producătorului Ford. Reţeaua Romcar a ajuns astfel la 30 de locaţii de distribuţie şi 30 de unităţi de service. Pentru anul 2008, Romcar îşi propune să ajungă la 45 de locaţii de distribuţie, acoperind astfel şi toate reşedinţele de judeţ din ţară.

Însumînd o suprafaţă construită de peste 15.000 mp, complexurile includ atît spaţii destinate expunerii modelelor, cît şi unităţi de service dotate cu echipamente şi utilaje moderne, investiţia totală ridicîndu-se la peste 12 milioane de euro. Cele cinci noi complexuri au fost inaugurate în Bucureşti (Colina Motors), Tîrgovişte (Proleasing), Bistriţa (Vall Auto), Slatina (Plus Auto) şi Oradea (Casa Auto).

Dinamica crescută din ultimul an se reflectă atît în dezvoltarea reţelei, cît şi în creşterea vînzărilor. Romcar şi partenerii săi din reţea au vîndut în perioada ianuarie – noiembrie 2007 peste 19.500 de unităţi, mai mult cu 69% faţă de perioada similară a anului trecut. Pînă la sfîrşitul anului sînt estimate vînzări de peste 21.000 unităţi, cu 3.500 mai mult decît obiectivele propuse iniţial pentru anul 2007.