AUTO/ Noutati de la Subaru

Evoluţia modelelor Legacy şi Outback este evidentă atât în ceea ce priveşte performanţele maşinilor, cât şi în ceea ce priveşte designul, care a fost redesenat pentru a oferi confort sporit şi un habitaclu mai mare.

După 20 de ani, a cincea generaţie Legacy beneficiază de modificări importante. Folosind tehnologia de bază Subaru, Symmetrical All-Wheel-Drive, împreună cu motorul boxer, noul model are performanţe mai bune.

Habitaclul a fost mărit pentru a oferi pasagerilor mai mult spaţiu şi confort, iar maşina este disponibilă în două versiuni, Sedan şi Station Wagon, cu preţuri cuprinse între 28.000 şi 40.000 de euro, cu tot cu TVA.

Crossover-ul Outback se află şi el la a patra generaţie, venind cu un design exterior redesenat şi cu câteva noutăţi tehnologice. Outback este disponibil cu trei variante de motorizări, de 2,5 şi 3,6 litri pe benzină, respectiv dieselul boxer de 2 litri. Preţurile noului model sunt cuprinse între 33.000 şi 49.000 de euro cu TVA, în funcţie de dotări şi de motorizare.

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...