Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

PONTURI PENTRU PARIURI – ANGLIA/ Traditie vs bani

Liverpool – Manchester City pronostic 1

Ieşită oarecum prematur din bătălia pentru titlu, Liverpool este datoare propriilor suporteri măcar cu o victorie de orgoliu în faţa vedetelor de 24 de karate ale lui Manchester City. Un succes al cormoranilor ar mai linişti puţin apele pe Anfi eld Road, acolo unde Rafa Benitez a început să mai piardă din sprijinul necondiţionat al suporterilor după cele cinci înfrângeri adunate în acest debut de sezon. Starea de tensiune la Liverpool este amplifi cată şi de problemele de sănătate ale lui Fernando Torres, care va sta trei săptămâni pe tuşă în speranţa că va evita o intervenţie chirugicală. Nici la oaspeţi situaţia nu este prea roz. După un start fulminant de campionat, Manchester City a redus treptat motoarele spre dezamăgirea noilor investitori arabi, care sperau ca gruparea celestă să se poată bate la titlu încă din primul an de la schimbarea patronatului. Aşa cum era poate de aşteptat, atmosfera în cadrul lotului s-a stricat puţin după cele cinci egaluri consecutive din ultimele cinci etape. Au apărut chiar zvonuri că diamantul Robinho este pe picior de plecare la Barcelona, zvonuri infi rmate totuşi de antrenorul echipei Mark Hughes.

Principalele favorite la titlul de campioană, Chelsea, Arsenal şi Manchester United au meciuri aparent uşoare în acest week-end contra lui Wolves, respectiv Sunderland şi Everton. Aflată momentan în spatele trioului fruntaş, Tottenham Hotspur speră să profi te de un eventual pas greşit al granzilor pentru a se apropia de podium. Londonezii au şi ei un meci teoretic facil în faţa lui Wigan, echipă pe care au învins-o la minim două goluri diferenţă în trei din ultimele patru partide pe White Hart Lane.

Welsh First League
TNS – Rhyl X2

După ce au jucat în week-endul trecut contra vicecampioanei Llanelli, „sfi nţii” dau piept duminică, pe micuţa arenă Park Hall (2.000 de locuri), cu cea mai puternică formaţie galeză a momentul, FC Rhyl, campioana en-titre şi gruparea cu cea mai bună situaţie fi nanciară din competiţia internă. Triplă campioană în ultimul deceniu, TNS este neînvinsă pe propriul teren în acest sezon în opt confruntări, dar nu au întâlnit totuşi până acum adversari redutabili. În singurul meci cât de cât difi cil, TNS a remizat cu Neath, 2-2, după ce a fost condusă cu 2-0 în minutul 16. Oaspeţii pornesc favoriţi şi prin prisma ultimei confruntări directe pe arena Park Hall, un sec 3-0 obţinut de Rhyl în 2008.

IFA Premier League
Glentoran – Dungannon X

Campioană în sezonul trecut, Glentoran are un parcurs cenuşiu în această ediţie de campionat, chinuindu-se din greu să prindă trena marii rivale Linfi eld. Mai mult, bilanţul pe prorpiul teren este unul foarte slab, 3 victorii, 2 egaluri şi 3 înfrângeri, în opt meciuri disputate pe The Oval. După un şocant 0-6 cu Coleraine în urmă cu două săptămâni, campioana speră să spele ruşinea în faţa ambiţioasei echipe Dungannon Swifts, o grupare ce se bazează pe jucători tineri, din propria pepinieră. Neînvinşi de patru ani pe The Oval, oaspeţii traversează un sezon bunicel, fi ind în cărţi pentru o participare în cupele europene, acolo unde au adunat până în prezent o singură participare.

Scottish Premier League
Dundee United – Celtic 2

Cu o singură înfrângere în primele zece etape, gazdele încearcă să dea marea lovitură în această rundă contra vicecampioanei Celtic Glasgow, o formaţie în scădere de formă în acest sezon pe toate fronturile. Aproape de eliminarea din Europa League, „alb-verzii” nu îşi permit însă prea mulţi paşi greşiţi în competiţia internă, acolo unde rivala Rangers se descurcă ceva mai bine. Semifi nalistă a Cupei Campionilor Europeni în 1984 şi fi nalistă a Cupei UEFA în 1987, Dundee United este totuşi departe de anii de glorie şi are un mare complex în faţa lui Celtic, echipă pe care nu au învins-o 39 de meciuri (ultima victorie, 2-1 pe Tannadice Park, datează din 15 august 1999).

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: