Artistu’ Perversu’

Perversu’ de la Târgu Ocna se pare că face prozeliți și în sportul rege. Anume la naționala artiștilor, multiplă campioană mondială, după cum se tot autointitulează.

Până acum artiștii aveau doar un foarte bun „taxator” al tibiilor adversarilor, care până la urmă și-a găsit menirea și luptă pentru un bănuț, dar cinstit, în galele din cușcă.

În acest sens cică stau mărturie câteva tibii ale celor de la Steaua ’86, la acțiunile de la Cheile Grădiștei Fundata și a multor foști fotbaliști din echipele de old boys. Ba se aude că a și fost suspendat vreo 6 luni de propria echipă, deoarece rupea până și tibiile coechipierilor, la antrenamente.

Mai nou, pe lista luptătorilor K 1 a apărut și un așa zis „artist”, Prorocul sau Proorocul Moise, care nu prea se știe bine la ce instrument suflă. Și deși poarta nume biblic, nu despica apele, ci doar… tibiile adversarilor.

Ba a amenințat că rupe picioarele adversarilor în timp ce ținea de mână propriul băiețel minor, oferind în acest sens un „bun” exemplu de educație copilului.

Le recomandăm acestor așa ziși artiști să îl transfere în lot și pe Perversu’ de la Târgu Ocna. Care să joace pe aceeași bandă cu artistul de F1 Schumacher, să își întărească și mai bine trupele mondiale. Și eventual să lupte contra unei echipe de fete, ca să fie spectacolul asigurat.

Stiri recente

Ana Bogdan va participa la JO de la Paris

Ana Bogdan a spus într-un mesaj pe Instagram, că va participa la Jocurile Olmpice de la Paris, astfel că...