Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Artimon: Acesti tineri au o sansa imensa

In cadrul unei conferinte de presa sustinuta sambata, antrenorul Politehnicii Timisoara, Alin Artimon, a declarat ca jucatorii care vor intra pe teren in meciul cu Dinamo beneficiaza de sansa de a-si demonstra valoarea in fata unui adversar redutabil.

„Din punctul de vedere al tehnicianului vreau sa câstig fiecare joc, cred în acesti copii, ei au fost adusi pentru potentialul lor si nu pentru vârsta. Au o sansa imensa, fiecare dintre ei visa sa joace macar un minut în meciul cu Dinamo, acum vor evolua un meci întreg. Mâine seara este vremea lor si trebuie sa demonstreze ca merita atentia cu care sunt înconjurati”
, a spus Artimon.

Gabriel Torje, unul dintre posibilii titulari ai Timisoarei in meciul de duminica, a spus: „Pentru Timisoara este un meci important, de traditie, iar noi ne pregatim pentru un asemenea meci de când ne-am apucat de fotbal. Pentru toti copii Timisoarei este un vis împlinit”.

Meciul Poli Timisoara – Dinamo va avea loc maine, de la ora 20:00, si va fi transmis LIVE pe kickeronline.ro. 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: