Artimon: Acesti tineri au o sansa imensa

In cadrul unei conferinte de presa sustinuta sambata, antrenorul Politehnicii Timisoara, Alin Artimon, a declarat ca jucatorii care vor intra pe teren in meciul cu Dinamo beneficiaza de sansa de a-si demonstra valoarea in fata unui adversar redutabil.

“Din punctul de vedere al tehnicianului vreau sa câstig fiecare joc, cred în acesti copii, ei au fost adusi pentru potentialul lor si nu pentru vârsta. Au o sansa imensa, fiecare dintre ei visa sa joace macar un minut în meciul cu Dinamo, acum vor evolua un meci întreg. Mâine seara este vremea lor si trebuie sa demonstreze ca merita atentia cu care sunt înconjurati”
, a spus Artimon.

Gabriel Torje, unul dintre posibilii titulari ai Timisoarei in meciul de duminica, a spus: “Pentru Timisoara este un meci important, de traditie, iar noi ne pregatim pentru un asemenea meci de când ne-am apucat de fotbal. Pentru toti copii Timisoarei este un vis împlinit”.

Meciul Poli Timisoara – Dinamo va avea loc maine, de la ora 20:00, si va fi transmis LIVE pe kickeronline.ro. 

Stiri recente

Steaua şi Minaur Baia Mare şi-au aflat adversarele din optimile European Cup la handbal masculin

Steaua Bucureşti şi Minaur Baia Mare şi-au aflat, marţi, adversarele din optimile European Cup, după tragerea la sorţi de...