Anunțul lui Adrian Mutu înaintea startului Superligii! „Va fi cel mai greu”

Noul sezon al Superligii va începe pe 15 iulie și va avea sistem VAR.

Pentru Rapid va fi un start cu meciuri dificile, iar antrenorul giuleștenilor, Adrian Mutu, a vorbit despre importanța primelor etape.

În etapa 1, Rapid joacă derby-ul cu CFR Cluj, în runda următoare elevii lui Mutu se vor confrunta cu FCSB.

Anunțul lui Adrian Mutu înaintea startului Superligii! „Va fi cel mai greu”

Urmează în etapa 3 partida cu Universitatea Craiova, apoi FC Argeș și Petrolul.

„Va fi cel mai greu debut al Rapidului din toate timpurile, cu primele trei clasate din sezonul trecut, dar nu trebuie să ne speriem. Trebuie să ne pregătim și la meci să fim foarte concentrați, să ne dăm seama de importanța lui”, a declarat Adrian Mutu, conform paginii oficiale de Facebook a celor de la Rapid.

Pentru Rapid TV, zilele trecute, Mutu spunea: „Ne așteaptă un debut de foc. Nu numai că întâlnim în prima etapă campioana en-titre a României, dar apoi avem și derby-ul mult așteptat (n.r. cu FCSB) de toți rapidiștii, în special, iar apoi Universitatea Craiova. Deci primele trei echipe de sezonul trecut sunt primele trei echipe pe care le întâlnim. Avem în etapa 4 Argeș, iar apoi Petrolul, deci două derby-uri în primele cinci etape. Nu este cel mai fericit debut, probabil cel mai greu din istoria Rapidului. Nu trebuie să ne speriem, oricum o să jucăm cu toate. Nu ne rămâne decât fapul că trebuie să ne concentrăm. Cu multă concentrare, cu o pregătire fizică bună, putem să facem puncte în primele 3 etape”.

foto www.facebook.com/FCRapid1923oficial

Stiri recente

Gabriela Ruse, în semifinale la Trophee Clarins

Gabriela Ruse, 148 WTA, s-a calificat în semifinalele turneului WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris. Ruse a învins-o în...