Anunțul lui Adrian Mutu înaintea meciului Rapid – FC Botoșani: „Ne simţim datori faţă de suporteri”

Antrenorul celor de la Rapid, Adrian Mutu, a spus că jucătorii săi sunt datori să învingă pe FC Botoșani în această etapă, după ce runda trecută giuleștenii au pierdut meciul cu Chindia Târgoviște.

Rapid întâlneşte, sâmbătă seara, de la ora 21:30, pe Stadionul Rapid, pe FC Botoşani, în etapa 13 a Superligii.

Anunțul lui Adrian Mutu înaintea meciului Rapid – FC Botoșani: „Ne simţim datori faţă de suporteri”

„Ne aşteaptă un meci important cu o echipă care în ultimii ani a fost mereu între primele 6-7 ale campionatului. Noi venim după un meci nereuşit cu Chindia, în care relaxarea cu care am intrat pe teren ne-a costat. De aceea ne simţim datori faţă de suporteri şi vrem să câştigăm cu FC Botoşani. Vrem să avem atitudinea corectă şi începând de mâine să nu se mai repete ce s-a întâmplat cu Chindia. Important e să învăţăm din greşeli şi să mergem mai departe”, a spus Adrian Mutu.

„Botoşani are o echipă bună şi un antrenor care mie îmi place”

„Trebuie să dăm uitării meciul trecut, se întâmplă la toate echipele. Însă, în acelaşi timp, nu trebuie să uităm cine suntem şi că avem o responsabilitate mare pe umeri. Există presiunea rezultatului de fiecare dată. Clubul nostru este pe o traiectorie bună, suntem o echipă mare şi trebuie să fim învăţaţi cu presiunea. Botoşani are o echipă bună şi un antrenor care mie îmi place. Unsprezecele lor nu e acelaşi faţă de sezonul trecut, au făcut transferuri importante, au avut un început fantastic. Ştim că Botoşani e o echipă cu care trebuie să fim atenţi. Aşa că atitudinea şi concentrarea trebuie să fie punctele noastre forte”, a mai spus Mutu.

important e ca noi să ne facem treaba şi să avem atitudinea corectă. Iar băieţii să urmeze strategia pe care am stabilit-o la antrenament. până acum sunt mulţumit de ei. Aceşti băieţi au strâns 24 de puncte în actualul sezon. Iar în 23 de meciuri de când sunt la Rapid avem împreună 16 victorii. Cred că suntem între puţinele echipe care în ultimele 6 luni au obţinut 16 victorii – Adrian Mutu

 

Stiri recente

Nadal, eliminat în turul al doilea de la Barcelona

Rafael Nadal a fost învins în turul al doilea al turneului ATP 500 de la Barcelona. Alex de Minaur (25...