Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Antrenorul Manuel Pellegrini continua cu Villareal

Tehnicianul chilian Manuel Pellegrini şi-a prelungit cu un an, până în iunie 2008, contractul cu clubul de fotbal Villarreal, a anunţat gruparea spaniolă.

Presa spaniolă sugera că Pellegrini va pleca la finele acestui sezon, dar prelungirea contractului reprezintă o victorie pentru antrenorul ce se află în dispută cu jucătorul argentinian Juan Roman Riquelme. Directorul general al clubului, Jose Manuel Llaneza, a precizat însă că este prea devreme pentru a preciza dacă Riquelme va fi nevoit să plece.

Pellegrini, 53 ani, a preluat Villarreal în 2004 şi a condus echipa spaniolă în semifinalele Cupei UEFA din 2004 şi ale Ligii Campionilor în 2006. Chilianul a mai antrenat la River Plate, San Lorenzo şi Universidad Catolica.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: