Antrenorul lui Silkeborg, înaintea meciului cu FCSB: „Nu ne aşteptam să joace aşa cum a făcut-o în tur”

Antrenorul echipei daneze Silkeborg IF, Kent Nielsen, a declarat, într-o conferinţă de presă, că meciul cu FCSB, din Conference League, va fi complet diferit de cel din tur, câştigat de nordici cu 5-0.

Nielsen a remarcat cinci jucători ai FCSB, pe Compagno, Omrani, Coman, Cordea şi Olaru.

Silkeborg întâlneşte FCSB, joi, de la ora 22:00, pe Arena Naţională, într-o partidă contând pentru Grupa B a Conference League.

Antrenorul lui Silkeborg, înaintea meciului cu FCSB: „Nu ne aşteptam să joace aşa cum a făcut-o în tur”

„Ştim că am avut meci dificil săptămâna trecută, în care am făcut însă multe lucruri bune. În acelaşi timp, ştim că acest meci va fi unul total diferit, probabil împotriva unei alte formule de echipă a adversarilor. Dar chiar şi aşa considerăm că avem şansa noastră. Nu ne aşteptam ca FCSB să joace aşa cum a făcut-o în tur. Când eşti în fotbal de mult timp realizezi că uneori lucrurile nu îţi ies aşa cum îţi doreşti. Noi în tur am avut noroc că am înscris foarte repede primele două goluri, acele goluri au influenţat cursul jocului. Dar noi ştim că acesta va fi un meci complet diferit faţă de cel din tur. Suntem pregătiţi pentru asta. Ne aşteptăm să fie un meci mai solicitant din punct de vedere fizic. Cred că va fi un meci strâns”, a spus acesta.

„Nu am cele mai bune amintiri de pe acest stadion (n.r. – a fost învins cu 6-0 de FCSB ca antrenor al formaţiei Aalborg în ediţia din 2014 a Europa League), dar suntem pregătiţi pentru acest meci. Este o partidă cheie pentru noi, avem nevoie de puncte pentru a trece mai departe de faza grupelor. Respect calităţile tehnice ale adversarilor, consider că FCSB are jucători ofensivi foarte interesanţi. Dar dacă jucăm cel mai bun fotbal al nostru consider că avem şanse să câştigăm puncte în acest meci”, a explicat Nielsen.

Am văzut meciul lor cu Anderlecht, precum şi ultimul jucat de ei pe Arena Naţională şi l-am remarcat pe jucătorul cu numărul 96 (n.r. – Andrea Compagno) şi pe cel cu numărul 19 (n.r. – Billel Omrani). De asemenea, numerele 7 (n.r. – Florinel Coman), 98 (n.r. – Andrei Cordea) şi 27 (n.r. – Darius Olaru). Toţi sunt jucători interesanţi. Cred că FCSB seamănă un pic cu echipa noastră, în sensul că suntem mai buni când avem mingea decât fără ea. va fi o luptă între cine va fi mai bun cu mingea. Dar suntem conştienţi că adversarii au calităţi tehnice – Kent Nielsen

Foto: facebook.com/Silkeborgifinvest

 

Stiri recente

Dosar penal in rem pentru distrugere şi tulburarea ordinii publice în conflictul dintre suporteri înaintea meciului Rapid – UTA. Patru persoane au avut nevoie...

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, că înaintea meciului Rapid - UTA, a avut loc în...