Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Antrenorul lui Livorno, demis

Antrenorul echipei Livorno, Daniele Arrigoni, a fost demis, duminica, de catre presedintele gruparii italiene, Aldo Spinelli, informeaza Gazzetta dello Sport.
„Imi este rusine de aceasta echipa, este imposibil sa primesti zece goluri in trei partide. Nu am alta solutie decat sa demit antrenorul”, a declarat Spinelli.

Livorno a pierdut, duminica, in deplasare, cu scorul de 1-5, meciul cu Atalanta Bergamo, din etapa a XIX-a a campionatului Italiei. In etapa trecuta, Livorno a remizat pe teren propriu cu AC Torino, iar in runda a XVII-a a fost invinsa cu 4-1 de Sampdoria Genova.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: