Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

ANGLIA/ Granzii intra in Cupa Ligii

Cele mai puternice cluburi din Premier League debutează la mijlocul săptămânii în Carling Cup, a treia competiţie ca importanţă din Insulă.

Înfiinţată în 1960, Cupa Ligii Angliei tinde sădevină o competiţie în care marile cluburi din Anglia îşi rodează tinerele talente. Spre deosebire de Cupa Angliei, unde participă 762 de formaţii, Carling Cup (competiţia a mai avut alte 5 denumiri în funcţie de sponsor) porneşte anual la start cu doar 92 de cluburi, toate din primele patru eşaloane valorice ale fotbalului englez. Pe lângă trofeul în sine, câştigătoarea Cupei Ligii primeşte şi dreptul de a participa în ediţia viitoare a Europa League (nr. doar în Franţa mai este valabil acest lucru), fapt care stârneşte astfel un interes major din partea tuturor participantelor. În sezonul trecut, competiţia a fost câştigată de Manchester United, care a învins cu 4-1 la penalty-uri pe Tottenham. Recordmena absolută a Cupei Ligii rămâne însă de departe Liverpool, cu 7 trofee şi alte 3 finale disputate dealungul istoriei. Din cauza calendarului aglomerat, granzii din Premier League obişnuiesc să îşi menajeze titularii obişnuiţi în această competiţie şi să folosească garnituri formate din mulţi juniori. Anul trecut, Arsenal a făcut senzaţie în Cupa Ligii după ce a reuşit două victorii la scor (6-0 cu Sheffield United şi 3-0 cu Wigan), având în teren o formaţie cu mulţi puşti care nu trecuseră încă la majorat.

Şanse mici de surprize

Intraţi direct în turul III, „tunarii” întâlnesc pe „Emirates” pe WBA, grupare pe care au mai eliminat-o de două ori din Cupa Ligii în ultimii ani. Campioană în 2007 şi finalistă în 2008, Chelsea are un meci dificil cu QPR, o formaţie de tradiţie ce a cucerit trofeul în 1967. În urmă cu două sezoane, „albaştrii” au eliminat „reginele” din Cupa Angliei după un 1-0 sec pe „Stamford Bridge”.

O partidă foarte interesantă se anunţă cea dintre Leeds United şi Liverpool, două rivale tradiţionale. Deşi se află acum abia în al treilea eşalon valoric şi nu mai seamănă deloc cu echipa ce ajungea în semifinalele Ligii Campionilor în 2001, gazdele vor totuşi să producă surpriza. Deţinătorii trofeului, „diavolii-roşii” au un meci aparant lejer în faţa lui Wolverhampton, „lupii” părând o victimă sigură pe „Old Trafford”, indiferent de ce formaţie va trimite în teren Sir Alex Ferguson.

Premier League/Etapa a VII-a:

Sâmbătă, ora 14.45
Portsmouth – Everton

Sâmbătă, ora 17.00
Birmingham – Bolton
Blackburn – Aston Villa
Liverpool – Hull City
Stoke – Manchester United
Tottenham – Burnley
Wigan – Chelsea

Sâmbătă, ora 19.30
Fulham – Arsenal

Duminică, ora 18.00
Sunderland – Wolves

Luni, ora 22.00
Manchester City – West Ham

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: