Andrei Prepelita, aproape de un transfer la Rapid

Mijlocaşul lui FC Argeş, Andrei Prepeliţă, ar putea ajunge din vară la Rapid Bucureşti, mutare agreată în mare măsură de toate părţile implicate în afacere.

Curtat insistent de Rapid Bucureşti în ultima perioadă, Andrei Prepeliţă, mijlocaşul lui FC Argeş, ar agrea transferul la o echipă de top, care se bate constant pentru primele locuri din Liga I, dar conducerea piteşteană i-ar da drumul doar din vară, după ce FC Argeş s-ar salva de la retrogradare.

Prepeliţă speră ca din vară să aibe posibilitatea să joace cu Rapid în preliminariile şi grupele UEFA Champions League iar FC Argeş să rămână în Liga I şi cu ajutorul său, deşi antrenorul Dorinel Munteanu nu ar accepta să renunţe la fotbalist nici din vară.

Cornel Penescu în schimb ar accepta cedarea fotbalistului la Rapid din vară şi l-a cotat pe Prepeliţă la un milion dolari, urmând ca foarte probabil în încercarea de a reduce din această sumă, Rapid să-l cedeze la schimb sub formă de transfer definitiv sau împrumut pe o lungă durată de timp pe atacantul Lucian Burdujan.

Articolul anteriorSpecial / Allez Romania!
Articolul urmatorReguli noi pentru spectatori
Stiri recente

David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni: Este foarte important să inspire copii şi să promoveze un stil...

David Popovici a declarat înainte de Campionatele Europene de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni că pentru el...