Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

Andrei Pavel avanseaza la Rotterdam

Andrei Pavel s-a calificat in turul doi al turneului de la Rotterdam, Olanda, dotat cu premii in valoare de 782.250 de euro, dupa ce l-a infrint in pimul act, cu 6-1, 6-1, pe italianul Daniele Bracciali.
 
Romanul va juca in faza urmatoare cu invingatorul dintre sirbul Novaj Djokovic si Florent Serra. 
Andrei Pavel a acces in turul doi al turneului de la Rotterdam, dotat cu premii in valoare totala de 782.250 de euro, dupa ce l-a invins in runda inaugurala, cu scorul de 6-1, 6-1, pe italianul Daniele Bracciali, a anuntat site-ul oficial al competitiei.

Pavel va juca, in faza urmatoare a competitiei, cu invingatorul partidei dintre sirbul Novaj Djokovici, cap de serie numarul 5, si francezul Florent Serra.

Pentru calificarea in turul doi, Pavel va primi cinci puncte ATP si un cec in valoare de 11.310 euro.

La dublu, Andrei Pavel, care face pereche cu germanul Alexander Waske, va intilni in primul tur cuplul Paul Hanley/Kevin Ullyett (Australia/Zimbabwe), cap de serie numarul 3.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: