Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Fashion

Ana Bogdan și Norris Măgeanu s-au despărțit

Ana Bogdan și Norris Măgeanu au format, timp de trei ani, unul dintre cele mai mediatizate cupluri din sportul românesc. Din păcate, cei doi s-au despărțit la finalul lunii martie.

Chiar dacă nu au făcut un anunț public, există toate semnele că drumurile lor s-au despărțit și că nu e vorba doar de niște zvonuri răuvoitoare: Norris Măgeanu și-a actualizat statusul la Facebook din ”într-o relație” în ”singur”, iar Ana a șters toate fotografiile de pe Instagram în care era alături de fostul ei logodnic.

În plus, Ana nu mai poartă inelul de logodnă, pe care îl avea pe deget chiar în timpul meciurilor și pe care îl purta inclusiv la jumătatea lunii trecute, când se antrena la stadionul Tineretului alături de Jaqueline Cristian. O fotografie postată pe Instagram la 8 aprilie dovedește acest lucru, ca și faptul că Ana petrece izolarea impusă de pandemia de coronavirus acasă, la Sinaia, alături de familia sa, în loc să stea cu Norris Măgeanu, ca în trecut.

Ana Bogdan (27 de ani) și Norris Măgeanu (44 de ani) formau o pereche de acum trei ani. Ei s-au logodit la 29 aprilie 2017, iar de atunci președintele Federației Române de Automobilism Sportiv a însoțit-o pe jucătoarea noastră la toate turneele disputate.

Citeste mai multe!