Te asteptam si pe retelel sociale

Nationala

Amicalul Romania – Franta a fost perfectat

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat luni, la Câmpina, unde a fost prezent la o consfătuire cu reprezentanţii cluburilor din Liga a II-a, că a fost perfectat meciul amical dintre reprezentativele României şi Franţei, din 2008.

Sandu a dezvăluit că a discutat despre acest meci, vineri, la Congresul UEFA, cu noul preşedinte al forului european, francezul Michel Platini.

Preşedintele FRF a spus că meciul se va disputa în 2008, iar în zilele următoare directorul general Ionuţ Lupescu va primi contractul legat de această întâlnire, pentru care forul român discuta încă de la finalul anului trecut.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: