Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Amical: Steaua – Wisla Cracovia 0-0

Steaua Bucuresti a remizat vineri, scor 0-0, cu formatia poloneza Wisla Cracovia, intr-un meci in care jucatorii celor doua echipe au fost la un pas de bataie si in care francezul Habib Habibou a debutat la formatia din Ghencea.

Tehnicianul Marius Lacatus a inceput jocul cu urmatoarea formula: Zapata (Vatca 30) – Golanski, Radoi, Rada, Nesu – Nicolita, Lovin, Ov. Petre (Baciu 23), Surdu – Dica, Neaga.

In minutul 23, Ovidiu Petre a fost inlocuit cu Eugen Baciu, dupa ce a acuzat o accidentare la piciorul stang.

In minutul 43, jucatorii celor doua echipe au fost la un pas de o incaierare generala, dupa o intrare mai dura a lui Golanski. Spiritele s-au calmat odata cu interventia celor doi antrenori.

Lacatus a inceut repriza a doua cu urmatoarea echipa: Vatca (Cernea 60) – Ninu, Goian, Ghionea, Nesu – Nicolita, Baciu, Bicfalvi, Neaga (Plesan 65) – Dica (Habibou 65), V. Badea.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: