Te asteptam si pe retelel sociale

Formula 1

Alonso, pole-position la Monte Carlo

Pilotul spaniol Fernando Alonso (McLaren-Mercedes) va ocupa prima pozitie pe grila de start a Marelui Premiu al Principatului Monaco, a cincea etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, care va avea loc, duminica, pe strazile din Monte Carlo, informeaza AFP.

Alonso, care a obtinut al 16-lea pole-position din cariera, primul in acest sezon, a fost cel mai rapid in sedinta de calificari de simbata, devansindu-l pe coechipierul sau, britanicul Lewis Hamilton, si pe brazilianul Felipe Massa (Ferrari).

Pilotul David Coulthard, care a obtinut al 8-lea timp in faza a doua a calificarilor, a fost penalizat de comisarii de cursa, pentru ca l-a jenat pe Heikki Kovalainen (Renault) inainte de virajul Rascasse. Comisarii au anulat timpii realizati de Coulthard in faza a doua a calificarilor, astfel ca scotianul nu a mai putut participa la ultima parte, locul sau fiind luat de Jenson Button (Honda). In final, Coulthard va lua startul de pe pozitia a 16-a pe grila.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: