Alonso: „o sa castig cu McLaren!”

Dublul campion mondial de Formula 1 Fernando Alonso a declarat dupa prezentarea monopostului McLaren ca intentioneaza sa castige cu aceasta masina titlul mondial  pentru al treilea an consecutiv. De asemenea, pilotul spaniol alaturi de coechiperul sau Lewis Hamilton vrea sa faca din McLaren constructorul numarul unu in 2007.

„Dupa ce castigi doua titluri de campion mondial nu poti veni in prima cursa a anului si sa-ti propui un loc pe podium, vrei sa fii cel mai bun. Acesta este motivul pentru care am trecut la Mclaren Mercedes Vodafone, echipa care isi doreste si are potentialul castigarii ambelor titluri puse in joc in Marele Circ”, a declarat Alonso.

Spaniolul prevede ca in acest an masinile McLaren vor fi mult mai competitive fata de anul trecut, cand echipa a terminat pe locul trei la constructori dupa Renault si Ferrari.

Alonso a mai declarat: „Odata ce am pus mopnopostul pe circuit, progresul pe care-l putem face pana la prima cursa este imens, si sunt convins ca vom lupta pentru victorie datorita muncii depuse de fiecare membru al echipei”.

Stiri recente

Ana Bogdan va participa la JO de la Paris

Ana Bogdan a spus într-un mesaj pe Instagram, că va participa la Jocurile Olmpice de la Paris, astfel că...