Alexandrion Grup continuă maratonul susținerii mișcării sportive

Capitala golfului din România a fost, la sfârșitul săptămânii trecute, la Clubul de Golf Lac de Verde din Breaza, unde s-a desfășurat Romanian Amateur Open Championship, Ladies & Men. Campionatul, aflat de la început de an în calendarul EGA (European Golf Association) și sub egida Federației Române de Golf, susținut de Alexandrion Grup, s-a derulat, în perioada 3- 5 Iunie, 18 cupe zilnic.

Partener oficial al Open-ului României, cât și al tuturor campionatelor de la Clubul de Golf Lac de Verde în 2016, compania Alexandrion Grup, promovează sănătatea prin mișcare și este alături de cei care practică golful, motivând esența de campion pe care fiecare jucător o poate valorifica.

În prima zi de turneu, condițiile meteorologice au fost extrem de dificile, jucătorii parcurgând 18 cupe, timp de 5 ore și 30 minute, sub o ploaie torențială. Care, însă nu i-a descurajat, dimpotrivă, a scos la lumină trăsături de caracter frumoase ale golfeurilor: competitivitate, fairplay, respect față de partenerii de joc și credința la fel ca în viață, că mâine este o nouă zi, în care putem performa mai bine ca astăzi.
Au fost 2 neprezentări la turneu, un abandon și o descalificare, dintr-un număr total de 24 de jucători înscriși, în cele 3 zile de concurs.

Câștigătorii Openului:
Categoria Stroke Play Brut Ladies: Francesca Bartolini, Italia
Categoria Stroke Play Brut Men: Sergio Bartolini, Italia

Categoria Stroke Play Net Ladies:
Locul 1: Corina Ungureanu, imaginea Clubului de Golf Lac de Verde
Locul 2: Clara Toma, membru Clubul de Golf Lac de Verde
Locul 3: Alexandra Popescu, Marketing Golf Manager, Clubul de Golf Lac de Verde

 

Categoria Stroke Play Net Men:
Locul 1: Bogdan Jigman, România
Locul 2: Fabian Scholz, Germania
Locul 3: Eugen Enescu, România

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...