Bucuresti in alergare, la primul eveniment B2RUN in Romania Alergi in cea mai buna companie, pe drumul spre Berlin!

Cel mai mare eveniment de alergare destinat companiilor din Europa a ajuns in Romania. Sambata, 4 Iunie, la ”Arena Nationala”, companiile din tara noastra vor intra in circuitul B2RUN alaturi de cele din Germania, Franta, Elvetia, Spania si Portugalia. Castigatorii B2RUN, atat la proba feminina cat si la cea masculina (care fac parte dintr-o echipa de minimum trei alergatori), isi vor asigura locul la startul marii finale din 22 septembrie, de pe “Olympiastadion” din Berlin.

 

Permiteti-ne sa va incaltam cu pantofii de alergare si sa va ajutam sa alergati impreuna cu colegii dumneavoastra! Cel mai mare eveniment de alergare destinat companiilor din Europa a ajuns in Romania. Primul eveniment B2RUN din tara noastra se va desfasura Sambata, 4 Iunie, de la ora 10:00, la ”Arena Nationala” din Bucuresti.

Daca la serviciu sunteti mereu pe fuga, inseamna ca sunteti deja antrenati pentru B2RUN. O echipa la birou, o echipa pe pista! Lasati-ne sa va convingem! B2RUN va fi primul team building cu adevarat sportiv si sanatos din Romania.

Castigatorii B2RUN, atat la proba feminina cat si la cea masculina (care fac parte dintr-o echipa de minimum trei alergatori), isi vor asigura locul la startul marii finale din 22 septembrie, de pe “Olympiastadion” din Berlin.

 

Corpul nostru, casa noastra

 

Ultramaratonistul Andrei Rosu este Ambasadorul B2RUN Romania. ”Sunt convins ca misiunea B2RUN corespunde perfect planului pe care l-am demarat in 2009: sa ridic oamenii de pe canapea! Un mare pacat al omului este ca abandoneaza lupta inca din faza de proiect. Se simte mai confortabil sa afirme <>. Doar incercand poti afla adevarul! In calitatea mea de Ambasador B2RUN mi-am propus sa atrag cat mai multi oameni la acest eveniment si, totodata, sa le ofer acestora forta psihica pentru tranzitia lina de la <> la <>.Trebuie sa avem grija de corpul nostru, pentru ca este singurul loc in care va trebui sa locuim intreaga viata. Iar alergarea reprezinta, cu siguranta, una dintre principalele activitati care ne ajuta sa facem acest lucru”, a declarat Andrei Rosu.

 

Sport, distractie, prietenie

 

Totul a inceput in Germania, in 2004. Munchenul a fost nava-amiral, apoi conceptul B2RUN s-a raspandit cu viteza in toate orasele importante ale Germaniei. Anul trecut, la Munchen au fost 30.000 de participanti, 17.500 au concurat la Nurnberg, 14.000 la Berlin, 10.000 la Dortmund. S-a inregistrat o participare record de 129.000 de alergatori din peste 5.700 de companii din Germania. B2RUN a trecut granitele tarii natale, ajungand in Franta, Elvetia, Spania, Portugalia si, din acest an, in Romania.

Oricine poate participa la B2RUN, de la trainees la manageri, de la persoane care n-au alergat niciodata la persoane care fac sport de performanta. La B2RUN trebuie traita experienta in grup, alaturi de colegi. Faci sport, te distrezi, construiesti prietenii!Acest proiect reprezinta o oportunitate extraordinara pentru participanti sa-si intareasca relatiile de colegialitate, de a stimula spiritul competitiv. Pentru companie, evenimentul poate duce la stimularea loialitatii clientului, la promovarea propriului brand, la motivarea propriei echipe si, nu in ultimul rand, reprezinta un prim pas pentru noi parteneriate. La B2RUN Germania au participat persoane cu putere de decizie, care au facut astfel publicitate companiilor inscrise la evenimente. Christian Ude, primarul Munchenului din perioada 1993 – 2014, a alergat la B2RUN, Hans-Joachim Watzke, CEO Borussia Dortmund, si Michael Neumann, senator de Hamburg, sunt alte personalitati implicate in proiectul B2RUN Germania.

 

Cauza sociala

 

Proiectul de educatie nonformala Exceptionalii reprezinta cauza sociala oficiala a acestui eveniment si apartine Scolii de Valori. Viziunea proiectului este sa aduca impreuna adolescentii deosebiti ai Romaniei si sa puna bazele unei comunitati de tineri care sa colaboreze si impreuna sa produca o schimbare in domeniile in care activeaza, dar si in societate. Fondurile rezultate vor fi directionate catre implementarea proiectelor Tabara de Inovatie, Biblioteca Vie, Vizite in companii si Proiecte de impact.

Urmatoare cursa B2RUN Romania va avea loc in toamna, la Cluj-Napoca.

 

Infront Sports & Media, lider international in marketing sportiv, a sublicentiat drepturile B2RUN in Romania agentiei de marketing sportiv Kick Off Events. 

Stiri recente

Danemarca – România, scor 39-23, în ultimul meci din grupa E a Campionatului Mondial

Naţionala României a pierdut , la Herning, în ultimul meci din grupa E a Campionatului Mondial, cu Danemarca, scor...