Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Adrian Neaga: ”Am vorbit cu Gigi Becali despre clauza de reziliere de un milion de dolari”

Adrian Neaga, component al echipei Ilhwa Seongnam a declarat, ca a vorbit cu finantatorul stelist Gigi Becali, care i-a transmis ca va plati clauza de reziliere de un milion de dolari, iar el i-a anuntat pe oficialii clubului asiatic ca va pleca.

„Ma simt foarte bine ca este aproape rezolvata venirea mea la Steaua, 99,99 la suta sper ca e realizata. Am vorbit cu Gigi Becali despre clauza de reziliere de un milion de dolari, a spus ca o plateste. Clauza intra in vigoare in iulie, dar eu i-am anuntat deja pe cei de la club ca plec. Au fost surprinsi, dar asta e. Nu cred ca vor fi probleme, nu depinde de ei, se va plati clauza. Eu renunt la cei 20 la suta din banii din clauza, pentru ca Steaua sa plateasca mai putin, asa cum am stabilit de mult timp. Aici se termina sezonul pe 30 mai, apoi vor fi nevoiti sa-mi dea drumul, nu pot sa ma mai tina doua luni pana la data de activare a clauzei, pentru ca nu mai sunt meciuri oficiale. Asa ca acea clauza poate fi platita si maine”, a spus Neaga.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: