Adrian Mutu, despre înfrângerea Argentinei la Cupa Mondială: „Ar fi un dezastru pentru Messi să nu treacă de grupe”

Adrian Mutu a comentat despre înfrângerea Argentinei în faţa Arabiei Saudite, 1-2, la Cupa Mondială din Qatar. Antrenorul Rapidului a spus că ar fi un dezastru pentru Lionel Messi să nu treacă de faza grupelor.

Arabia Saudită a reuşit una dintre cele mai mari surprize din istoria Cupei Mondiale. A pus capăt unei serii a sud-americanilor de 36 de meciuri consecutive fără înfrângere.

“Ce s-a întâmplat ne dă de gândit. Abordarea meciului de către Arabia Saudită a fost cea a unei echipe mici care joacă împotriva unei adevărate forţe. Dar ambiţia şi dăruirea sunt răsplătite în fotbal. E un dezastru pentru Argentina că începe cu stângul. Şi mai ales pentru Messi, pentru care acesta va fi ultimul Mondial. Ar fi un dezastru pentru el să nu reuşească să treacă de faza grupelor. Sau să apară alte obstacole în drumul lui spre finală, pentru că bănuiesc că asta vrea Messi”, a spus Mutu într-o conferinţă de presă.

Adrian Mutu, despre înfrângerea Argentinei la Cupa Mondială: „Ar fi un dezastru pentru Messi să nu treacă de grupe”

În opinia fostului internaţional român, fotbalul mondial a suferit în ultimul timp schimbări majore, iar în curând nu vor mai exista “echipe mici”.

“Surprize există, fotbalul s-a schimbat. În toată lumea fotbalul se dezvoltă, toată lumea ştie fotbal, toate echipele au antrenori buni. Este o schimbare totală în fotbalul mondial şi în curând nu vor mai exista echipe aşa de mici, iar diferenţa o vor face doar jucătorii de calitate”, a precizat Adrian Mutu.

Formaţia Arabiei Saudite a produs prima mare surpriză a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, prin victoria reuşită în faţa dublei campioane mondiale Argentina, cu scorul de 2-1 (0-1), marţi, pe Lusail Stadium din Al Daayen, în Grupa C a competiţiei.

Stiri recente

Mbappé, invitat la un dineu la Palatul Elysee alături de preşedintele Macron şi emirul Qatarului

Kylian Mbappé a primit o invitaţie pentru a participa la un dineu oficial la Palatul Elysée alături de preşedintele...