STEAUA/ GIGI BECALI: ”Negociez pentru Radoi. Am cerut 15.000.000 E”

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, la Aeroportul Aurel Vlaicu, că negociază cu un club puternic transferul căpitanului Mirel Rădoi, în schimbul sumei de 15 milioane de euro.

Singurul jucător pentru care există interes e Radoi, pentru care negociez, am cerut 15 milioane. Am cerut 15 milioane ca să nu-l dau, dar ei s-ar putea să dea. Am spus: nu e de vânzare. Cum nu e de vânzare? Uite-aşa, nu e de vânzare. La 15 milioane m-aş îndoi, şi e posibil să dea, e o echipă mare, puternica. Nu-i de vânzare, nu-i de vânzare, dar până la urmă orice e de vânzare, în afară de familie, de lucrurile sentimentale. Ia şi el un salariu de două milioane”, a spus Becali.

Patronul Stelei crede că echipa sa ar putea ajunge să dispute o finală de cupă europeană în “şapte, opt, zece ani”. “La ce valori avem la ora asta, în primii doi-trei ani nu prea văd cum am putea ajunge în optimile Ligii Campionilor. Poate peste cinci-şase-şapte ani”, a spus el pentru Mediafax.

Vezi daca merita Mirel Radoi 15 milioane de Euro. Click pe filmulet:


Stiri recente

Teodora Albon şi Roxana Ivanov vor arbitra la turneul final Women’s EURO U17

Roxana Ivanov şi Teodora Albon vor arbitra la turneul final al Campionatului European feminin U17, competiţie programată în perioada...