Te asteptam si pe retelel sociale

Pariuri Sportive

9 tehnici de maximizare a șanselor la Blackjack

9 tehnici de maximizare a șanselor la Blackjack

 1. Numărarea carțilorAcest truc este eficient (doar în cazinourile live), dar nu este deloc simplu. Inițiatorul acestei tehnici, Bill Kaplan a deschis o adevarată școală, punându-și elevii la antrenamente intense și scumpe, tehnica fiind foarte greu de aplicat. Cât despre cazinourile online, aceasta tehnica este inutilă, căci generatorul electronic are un număr indefinit (și mare) de pachete de cărți din care decartează.

  2. Întotdeauna…

  … faceți: „hit” pe un „soft 16” (de pildă as-6), „split” pe ași și optari, „double” la 11 și „stand” la 17 sau mai mult.

  3. Niciodată…

  … nu faceți „split” la cinciari sau decari, nu faceți „stand” la nimic de la 12 pană la 16 dacă dealerul are un șeptar sau mai mult. Nu jucați niciodată daca ați consumat alcool, nu vă credeți niciodată „în mână” și nu creșteti miza. Nu jucați perioade lungi de timp fără să luați o pauză de dezmorțire, nu jucați fără să beți apă sau nemâncat.

  4. Norocul și ghinionul sunt niște mituri

  Nu există „mese norocoase”, „dealeri norocoși” și nici invers. Există doar disciplină și alegerea variantei optime de câte ori aveți de făcut o alegere.

  5. Casa nu „aranjează” cărțile

  Chiar nu! Operatorii online de prestigiu sunt monitorizați și auditați de cele mai serioase companii din lume (de pildă Gaming Laboratories International pentru PokerStars Casino). Algoritmii de amestecare a cărților combină un generator de numere aleatorii numit Quantis (furnizat de o companie elvețiana) cu mișcările haotice ale mousului utilizatorului. Astfel, un singur pachet de cărți este amestecat în nu mai puțin de 80.658.175.170.943.878.571.660.636.856.404.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000 aranjamente, adică 52 factorial. Dincolo de aceasta, mai sunt câteva straturi de randomizare prea complicate de explicat într-un simplu articol.

  6. „Asigurarea” este pariul pierzătorului

  Nu uitați: asigurarea („insurance„) pare o măsură de siguranță, dar de fapt este perdantă. Daca nu stiți cantitatea de ași și decari rămași în pachet (si nu o stiți), șansele la asigurare vă sunt potrivnice.

  7. Cu cât cresteti miza, cu atât puteti să câstigați DAR SĂ ȘI PIERDEȚI mai mult

  Creșterea progresivă a pariurilor (numită si „tehnica Martingale„) nu funcționează, și cine vă spune altceva vă minte. Probabilitățile nu se schimbă odată cu mărirea mizei. Daca aveți un dezavantaj de, să spunem, 1%, acela rămâne valabil indiferent de miză sau de momentul din sesiunea de joc. Cine vă sfătuiește să faceți așa ceva are interesul sa pierdeți bani foarte rapid.

  8. Emoțiile vă costă bani

  Ca și în viată adesea, și la joc emoțiile sunt factori derutanți care nu vă vor face decât să jucați mize excesive sau sa comiteți fără voie greșeli de strategie. Iar toate acestea vă pot costa scump.

  9. Nu uitați să memorați sau să aveți la indemână tabelul de mai jos

  Nu jucați fără să știți pe de rost sau să consultați permanent tabelul cu strategia de bază a jocului. Este simplu de reținut și vă indică momentele optime când să faceți „hit„, „stand„, „double” sau „split” cu orice combinație posibilă de cărți și pe orice carte a dealerului. Astfel, cazinoul va avea cel mai mic avantaj posibil împotriva jucătorului atent, dintre toate jocurile de cazino. (Sursă FOTO: Flickr.com)

 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: