Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

36 de ani de când Steaua a câștigat Cupa Campionilor Europeni la fotbal

Acum 36 de ani, la 7 mai 1986, Steaua câștiga la Sevilla Cupa Campionilor Europeni, învingând Barcelona la loviturile de departajare.
S-a terminat 2-0, goluri Lăcătuș și Balint, de la 11 metri,într-o partidă în care Duckadam a apărat patru lovituri de la punctul cu var.
Duminică, 8 mai 2022, ora 12:00, Steaua Bucureşti celebrează 36 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni. Componenţii echipei care au adus grandiosul trofeu în România vor fi premiaţi pe gazonul stadionului Steaua, la pauza întâlnirii dintre Steaua Bucureşti şi Unirea Slobozia, ultima partidă din cadrul play-off-ului, de pe teren propriu.
Golgeterul Stelei Victor Piţurcă în campania din 1986, sezonul în care a câştigat Cupa Campionilor Europeni, va da lovitura de începere la partida de duminică dintre Steaua şi Unirea Slobozia.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: