3 cele mai MARI greseli pe care sa NU le faci atunci cand pariezi online

Pariurile sportive sunt unul dintre cele mai populare tipuri de jocuri de noroc. La ora actuala, mai mult de 200 de milioane de oameni din intreaga lume pariaza pe diferite evenimente sportive, in functie de preferinte.

Aceste jocuri au o vechime considerabila in randul fanilor sportului, desi, la inceput, nu au reprezentat o practica legala. Chiar si cele mai libertine tari din lume au fost reticente la astfel de practici, un exemplu fiind Statele Unite, unde pariurile sportive au fost legalizate abia in 2018.

Iata 3 greseli pe care trebuie sa le eviti in pariuri

Desi sunt considerate tot jocuri de noroc, pariurile sportive sunt populare deoarece necesita studiu pentru a-ti mari sansele de castig. Monitorizarea sportivilor, a rezultatelor anterioare si a altor factori sunt obligatorii pentru a scapa de influenta norocului si a transforma pariurile sportive intr-o stiinta exacta. In acelasi timp, exista si o serie de greseli pe care pariorii le fac in repetate randuri, ceea ce rezulta in pierderi care ar putea fi evitate.

Pariuri la diverse case de pariuri

Inainte de a plasa pariurile, mai ales cele online, asigura-te ca alegi o casa de pariuri in care ai incredere, intr-una cu un website bun, cu o platforma stabila. De preferat ar fi ca site-ul sa aiba un rating bun pentru utilizatori si sa dea bonusuri avantajoase care iti vor permite sa-ti maresti castigurile. Prin urmare, trebuie sa stii daca ti se potriveste casa de pariuri pe care o alegi, luand in considerare urmatoarele intrebari:

  • Cat de rapid se platesc castigurile?
  • Ce fel de masuri de securitate are in vigoare Agentia?
  • Cat de prompt si exact este serviciul de relatii cu clientii?
  • Ce fel de bonusuri ofera Casa de Pariuri?

Pariuri pe sporturile despre care nu ai informatii

Pariurile sportive nu sunt la fel ca jocurile de noroc unde totul se lasa la voia intamplarii, acesta fiind unul dintre motivele pentru care sunt atat de populare. Exista o multime de statistici si date care te ajuta sa-ti formezi o opinie obiectiva despre echipele sau jucatorii care participa la evenimentul sportiv pe care vrei sa pariezi.

Chiar si asa, este mai greu sa intelegi astfel de date daca nu stapanesti bine sportul pe care pariezi. Pentru a-ti creste sansele de castig, fie pariezi pe un sport pe care il cunosti foarte bine, fie inveti toate regulile unui sport diferit inainte de a paria.

Incercarea de a recupera pierderile

Una dintre cele mai mari greseli pe care le poti face este sa incerci sa recuperezi pierderile prin pariuri noi cu mize mai mari. De cele mai multe ori, aceasta practica poate genera pierderi si mai mari. In cazul in care ai avut pierderi succesive, ia o pauza pentru a urmari desfasurarea evenimentelor viitoare. Poti profita de acest moment pentru a urmari statisticile, si poti sa vezi toate ponturile la sportul preferat, astfel incat sa ai sanse mai mari de castig la urmatorul pariu. Joaca responsabil si dozeaza-ti valorile pe care le investesti, astfel incat sa ai un control cat mai bun asupra mizelor si sumelor pe care le depui in betting-ul online.

Pariurile sportive sunt distractive, dar si dificile. Niciun castig nu este garantat, dar iti poti creste sansele daca eviti aceste 3 capcane. Invata din fiecare experienta pe care o ai, in mod special cand este vorba de sisteme si strategii care te pot ajuta in maximizarea sanselor de castig.

sursa foto: envato.com

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...