200 000 de oameni la lansarea monopostului McLaren

McLaren Mercedes şi-a prezentat oficial noul monopost MP4-22, cu care va încerca să oprească în 2007 dominaţia celor de la Renault în Marele Circ. în semn de omagiu pentru noul lider al echipei, spaniolul Fernando Alonso, noua maşină a rulat pentru prima dată chiar pe străzile Valenciei în faţa a 200.000 de oameni.

McLaren Mercedes a ales pentru prezentarea noului monopost nu un circuit de casă, ci chiar străzile oraşului Valencia. Alături de noul său coleg, englezul Lewis Hamilton, debutant în Marele Circ, spaniolul Fernando Alonso a fost aclamat pe parcursul prezentării noii maşini de nu mai puţin de 200 000 de compatrioţi.

„Abia acum începe adevărta muncă pentru noi. Genul acesta de prezentare este foarte important, dar treaba cea mai grea este să scoatem maşina pe pistă şi să câştigam cât mai multe curse anul acesta. După testele din tunelul aerodinamoc, suntem foarte optimişti în privinţa performanţelor noului monopsot. Trebuie acum doar să demonstrăm asta şi suntem pregătiţi pentru a face acest lucru”, a declarat Alonso.

Fernando Alonso este campionul ultimilor doi ani din Formula 1, la volanul unui monopost Renault, în timp ce McLaren nu a mai reuşit să obţină un titlu mondial la piloţi din 1999, când a triumfat Mikka Hakkinen.

realitatea.net

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...