Ziua Națională a Înotului. David Popovici va fi decorat de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, în 2021, legea care are ca obiect de reglementare instituirea zilei de 19 iulie drept Ziua Naţională a Înotului.

David Popovici va fi premiat mâine de Preşedintele Klaus Iohannis în cadrul unei ceremonii la Palatul Cotroceni. În cadrul festivității de la ora 18.00 va fi decorat şi antrenorul Adrian Rădulescu.

Preşedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler sportivului David Popovici, dublu medaliat cu aur. În semn de înaltă apreciere şi recunoştinţă pentru talentul, dăruirea, devotamentul şi profesionalismul de excepţie dovedite. În cadrul celei de-a 19-a ediţii a Campionatelor Mondiale de Nataţie de la Budapesta. Impunându-se ca un simbol al tinerei generaţii de campioni şi contribuind, pe această cale, la afirmarea sportului românesc pe plan internaţional.

De asemenea, în semn de înaltă apreciere şi recunoştinţă pentru dăruirea, devotamentul şi profesionalismul de care a dat dovadă în pregătirea participării româneşti la cea de-a 19-a ediţie a CM de Nataţie de la Budapesta, contribuind astfel la cucerirea a două medalii de aur, Preşedintele României a conferit Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Cavaler antrenorului Adrian Rădulescu.

(Foto – Facebook FRNPM)

Stiri recente

Sinner, în finală la Beijing, după ce l-a învins pe Alcaraz

Jannik Sinner va juca în finala turneului de la Beijing împotriva lui Daniil Medvedev, după ce a dispus de...