Wozniacki – Kerber, duelul mamelor, în optimi la Indian Wells

Caroline Wozniacki şi Angelique Kerber, revenite în circuit după ce au devenit mame, se vor întâlni în optimi la Indian Wells.

Wozniacki a trecut de Katie Volynets cu 6-2, 4-6, 6-0, în 2 ore şi 10 minute şi s-a calificat în turul al patrulea. Wozniacki, campioană la BNP Paribas Open în 2011, joacă la Indian Wells pentru prima dată din 2019.

Kerber a învins-o pe Veronika Kudermetova, cap de serie numărul 17, cu 6-4, 7-5 şi s-a calificat în optimi.

Kerber, finalistă la BNP Paribas Open 2019, a avut nevoie de o oră şi 47 de minute pentru a obţine a doua victorie consecutivă în faţa unei jucătoare din Top 20, după ce în turul precedent o învinsese deja pe Jelena Ostapenko, cap de serie 10.

Două dintre cele şapte mame care au luat startul pe tabloul principal din această săptămână, campioanele de Grand Slam Wozniacki şi Kerber se vor întâlni marţi pentru a 16-a oară.

Kerber are un avantaj strâns de 8-7 în confruntările directe dintre ele.

Cele două s-au înfruntat pentru prima dată în circuit la Stockholm în 2008, unde Wozniacki s-a impus în două seturi.

Cea mai recentă întâlnire a avut loc la zece ani de la prima, în semifinalele de la Eastbourne din 2018, unde Wozniacki a triumfat în trei seturi după ce a salvat mingea de meci.

Wozniacki, în vârstă de 33 de ani şi mamă a doi copii, a revenit în activitate vara trecută, după o pauză de trei ani.

Kerber, în vârstă de 36 de ani, care a născut-o pe fiica ei, Liana, în urmă cu puţin peste un an, a revenit la începutul acestui sezon, după un an şi jumătate de absenţă din circuit.

Stiri recente

Comentatorul sportiv Octavian Vintilă a murit la 86 de ani

Comentatorul sportiv de la Radio România Actualităţi, Octavian Vintilă a murit, vineri, la vârsta de 86 de ani. El...