Vondrousova îşi va face un tatuaj cu antrenorul, după ce a câștigat Wimbledon

Marketa Vondrousova, câştigătoarea de la Wimbledon, a declarat după finala cu Ons Jabeur că îşi va mai face un tatuaj, însă de această dată se va tatua şi antrenorul său.

“Nu ştiu ce se întâmplă acum, e un sentiment extraordinar. Vreau să o felicit pe Ons, e o persoană minunată şi jucătoare fantastică. Sper că va câştigat la un moment dat aici, pentru că merită.

Am trecut prin atât de multe în cariera mea şi sunt atât de bucuroasă că pot fi aici cu trofeul în braţe. E o nebunie.

Am făcut pariu cu antrenorul meu, a spus că în cazul în care câştig turneul îşi va face şi el un tatuaj. Cred că mergem mâine să ne tatuăm”, a afirmat Vondrousova.

Ons Jabeur a spus că pentru ea este cea maii dureroasă înfrângere. “Cred că aceasta este cea mai dureroasă înfrângere din cariera mea. Va fi o zi grea pentru mine, dar nu voi ceda.

Mă voi întoarce mai puternică. Promit că într-o zi mă voi întoarce şi voi câştiga acest turneu”, a spus Jabeur.

Vondrousova, aflată la prima ei finală de Mare Şlem şi la prima victorie într-un astfel de turneu, a avut nevoie de doar o oră şi douăzeci de minute pentru a o învinge pe Jabeur în două seturi, scor 6-4, 6-4.

Stiri recente

Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold, scor 28-27, în turul sferturilor European League, la handbal masculin

Dinamo Bucureşti a învins, acasă, echipa daneză Skjern Handbold, scor 28-27 (14-15), în turul sferturilor de finală ale European...