Te asteptam si pe retelel sociale

Pariuri Sportive

Voleiul face parte dintre jocurile selectate pentru Nintendo Switch Sports

Nintendo Switch Sports a anunțat sporturile care vor fi incluse între jocurile disponibile pe consolă în acest an. Este vorba despre șase sporturi: volei, fotbal, bowling, tenis, badminton și chanbara (luptă cu sabia).  Un al șaptelea sport, golful, poate fi adăugat în toamna lui 2022.

Jocul de volei poate fi jucat 1 vs 1 și 2 vs 2, urmând a fi disponibil și în varianta online. Super Volley Blast este un joc de volei pe plajă care poate fi jucat individual sau pe echipe, într-un turneu de opt echipe. Unele dintre aceste echipe sunt formate din vedete ale acestui sport, iar tu poți ajunge să concurezi împotriva lor dacă strângi destule puncte în turneu. În același timp, poți opta să joci și un singur meci, împotriva unui oponent din aceeași încăpere sau contra unui adversar care poate fi în orice colț al planetei.

Includerea în galeria sporturilor oferite de Nintendo, o consolă foarte populară în toată lumea, reprezintă o promovare importantă făcută voleiului. Nu ar fi exclus ca, în viitorul apropiat, să vedem și un slot cu simboluri din volei în acest cazinou online: https://slotv.ro/ro.

Voleiul a intrat și pe Microsoft Sports Digital Platform

În urmă cu patru ani, Federația Internațională de Volei  a selectat Microsoft Sports Digital Platform pentru a schimba modul în care voleiul este urmărit și experimentat de către fanii din întreaga lume.

„Acesta este o oportunitate excelentă pentru noi de a lucra împreună în beneficiul tuturor, în special al familiei globale de volei, pe măsură ce deschidem un nou capitol interesant în această era digitală. Deși Microsoft poate oferi expertiză tehnologică, vrem să ne arătăm viziunea de a ne angaja și de a extinde baza noastră loială de fani ai voleiului. Prin furnizarea de conținut digital extrem de captivant, care se adresează direct intereselor specifice ale fanilor noștri, credem că putem îmbunătăți semnificativ experiența fanilor pe tot parcursul sezonului”, a declarat președintele federației, care a apreciat că parteneriatul cu Microsoft urmărește:

– să ofere noi produse, servicii și experiențe digitale pentru fanii de pe întreaga planetă;

– să sondeze preferințele fanilor și să obțină informații despre nevoile și aprecierile lor, prin segmentare și profilare, în încercarea de a transmite noi sponsori și fani digitali care să se înregistreze și să devină abonați pentru a consuma conținut premium prin programele de membru;

– să maximizeze implicarea potențială a fanilor în zilele meciului la locul de desfășurare sau pe rețelele sociale prin conținut video și transmisie în direct.

Spike Volleybal pe PC, Playstation și Xbox

De asemenea, există jocul de volei atât pe Xbox One (Spike Volleybal), cât și pe Xbox 360 (Kinect Sports). Spike Volleyball este disponibil și pe PC și pe Play Station 4, astfel că pasionații pot practica acest sport chiar de acasă, într-un mod virtual.

Jucătorul are opțiunea de a alege dintre 50 de reprezentante ale naționalelor masculine și feminine. Jocul are trei moduri principale: modul clasic – jucătorul își alege echipa cu care vrea să joace contra calculatorului; modul ”challenge” – jucătorul este pus în situația de a câștiga un meci care este cu mult în defavoarea sa; modul ”My career”  – în care jucătorul își alege naționala pe care vrea să o antreneze și primește o echipă cu jucători de valori diferite pe care, prin transferuri, îi poate înlocui cu jucători mai buni.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: