test

Vlad Munteanu, providential

Ajunsă într-o situaţie cu probleme în Bundesliga, Energie Cottbus s-a impus cu 3-2 pe terenul Borussiei Dortmund iar Vlad Munteanu a fost eroul meciului cu două goluri.

Fostul mijlocaş stânga al lui Dinamo a marcat pentru 0-1 şi 1-2, la prima fază pasator decisiv fiind atacantul Sergiu Radu, şi a primit o notă foarte mare din partea specialiştilor eurosport.com, 8.2, Munteanu cedându-i locul lui Bandrowski în prelungiri.

Oaspeţii au mai înscris prin Shao Jiayi în timp ce reuşitele gazdelor au fost opera atacantului elveţian Alexander Frei. Sergiu Radu a fost integralist la oaspeţi şi a primit şi el o notă foarte bună, 7.2.

în celălalt meci de duminică, din Bundesliga, Alemmania Aachen, cu Laurenţiu Reghecampf înlocuindu-l la pauză pe Heidrich şi având o evoluţie bună, a trecut cu 2-1 de FSV Mainz, la care Marius Niculae a intrat în ultimele cinci minute în locul lui Azaouagh. Golurile au fost marcate de Schlaudraff şi Ibisevic, respectiv Zidan.

Schalke 04 continuă să fie lideră în Germania dar mai are doar trei puncte avans faţă de Werder Bremen, patru faţă de VFB Stuttgart şi şase faţă de Bayern Munchen.

Stiri recente

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători. Cei 32 de jucători...