Vlad Munteanu: “Nu e important cine marchează”

Golgheterul lui Energie Cottbus, Vlăduţ Munteanu a ajuns la al şaptelea gol în Bundesliga şi îşi doreşte să fie sănătos pentru a nu se opri aici

Reporter: Vlad, cum se simte unul dintre golgheterii Bundesligii după 18 etape?
Vlad Munteanu: Bine, chiar foarte bine mai ales că ne-am îndepărtat puţin de locurile retrogradabile. Acum sîntem pe zece, dar între noi şi ocupanta poziţiei a 16-a sînt doar cinci puncte. Dacă pierdem două partide ajungem iar acolo, iar acest lucru trebuie să-l evităm.

Reporter: Ai marcat împreună cu Sergiu Radu 13 dintre cele 21 de goluri ale echipei tale. Ce înseamnă acest lucru pentru tine?
Munteanu: într-adevăr e o performanţă să reuşeşti aşa ceva, dar nu contează cine înscrie dacă vom continua să cîştigăm sau să adunăm în continuare cît mai multe puncte.

Reporter: Cum rămîne cu echipa naţională?
Munteanu: în acest moment nu ştiu nimic. Un lucru este sigur, dacă voi fi convocat voi veni cu cea mai mare plăcere, restul nu contează. Eu mă concentrez pe jocurile echipei mele pentru că trebuie să rămînem în Bundesliga, iar dacă va veni şi convocarea o voi privi ca pe un bonus. Cel mai important este să fiu sănătos pentru a continua pe acest drum.

Ovidiu Ionescu

Stiri recente

Dani Coman a demisionat de la FC Hermannstadt

FC Hermannstadt a anunţat că Dani Coman a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al clubului. “Dragi sibieni, pentru mine...