Te asteptam si pe retelel sociale

Cupa Romaniei

Viorel Moldovan rateaza meciul cu FC Arges

Rapid Bucureşti şi FC Argeş se întâlnesc miercuri seară într-una din cele mai interesante partide din sferturile de finală ale Cupei României Timişoreana iar la giuleşteni va lipsi atacantul Viorel Moldovan (foto).

Introdus pe teren în meciul cu Poli Timişoara din cauza absenţei de ultim moment a lui Ionel Ganea, Viorel Moldovan a fost unul dintre cei mai activi jucători ai Rapidului obţinând penaltiul din care giuleştenii au deschis scorul în prima repriza.

Contactul cu Marius Popa i-a adus nu numai o lovitură de pedeapsă atacantului rapidist dar şi un hematom puternic, accidentare care s-a dezvoltat din cauza fotbalistului care a forţat până cu o jumătate de oră înainte de finalul meciului.

Astfel, Viorel Moldovan a devenit indisponibil pentru jocul cu FC Argeş de miercuri seară, din sferturile de finală ale Cupei României Timişoreana iar locul său în primul unsprezece va fi luat foarte probabil de Mugurel Buga, în condiţiile în care Ionel Ganea încă mai aşteatpă ok-ul medicilor pentru a reveni.

La Rapid va reveni însă printre titulari fundaşul Marius Constantin, fotbalist care a lipsit cu Poli din cauza unei suspendări şi care îl va scoate din formula de start pe Cristian Săpunaru.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: