Viorel Moldovan rateaza meciul cu FC Arges

0
109

Rapid Bucureşti şi FC Argeş se întâlnesc miercuri seară într-una din cele mai interesante partide din sferturile de finală ale Cupei României Timişoreana iar la giuleşteni va lipsi atacantul Viorel Moldovan (foto).

Introdus pe teren în meciul cu Poli Timişoara din cauza absenţei de ultim moment a lui Ionel Ganea, Viorel Moldovan a fost unul dintre cei mai activi jucători ai Rapidului obţinând penaltiul din care giuleştenii au deschis scorul în prima repriza.

Contactul cu Marius Popa i-a adus nu numai o lovitură de pedeapsă atacantului rapidist dar şi un hematom puternic, accidentare care s-a dezvoltat din cauza fotbalistului care a forţat până cu o jumătate de oră înainte de finalul meciului.

Astfel, Viorel Moldovan a devenit indisponibil pentru jocul cu FC Argeş de miercuri seară, din sferturile de finală ale Cupei României Timişoreana iar locul său în primul unsprezece va fi luat foarte probabil de Mugurel Buga, în condiţiile în care Ionel Ganea încă mai aşteatpă ok-ul medicilor pentru a reveni.

La Rapid va reveni însă printre titulari fundaşul Marius Constantin, fotbalist care a lipsit cu Poli din cauza unei suspendări şi care îl va scoate din formula de start pe Cristian Săpunaru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here