Villeneuve in “razboi” cu Hamilton

Fostul campion mondial de automobilism-Formula 1, canadianul Jacques Villeneuve, a criticat in saptamanalul specializat “Autosport” conduita “necontrolata” a lui Lewis Hamilton, care, dupa parerea lui, ar trebui sa-i aduca descalificari in fiecare cursa. “Cand va inceta sa conduca la fie ce-o fi?”, s-a intrebat Villeneuve, care nu a gasit angajament pentru acest sezon. “Lewis nu este penalizat pentru aceasta maniera. Atitudinea lui inca de pe linia de start incepe sa semene cu cea adoptata de Michael (Schumacher). A facut manevre care i-ar fi adus meritat steagul negru altor piloti”, este de parere Villeneuve.

Hamilton, colider al clasamentului mondial al pilotilor, alaturi de coechipierul sau de la McLaren-Mercedes, Fernando Alonso, a reusit marea performanta sa se claseze pe podium la toate Marile Premii, 5 la numar, chiar la debutul sau in Formula 1. Criticile aduse de Jacques Villeneuve sunt primele aduse britanicului, pana acum tinta exclusiv a unor elogii.

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...