Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

VIDEO Ionut Lupescu: Pe vremuri nu existau acte de indisciplina ale suporterilor

Prezent in emisiunea „Atunci si acum”, difuzata de TVR1, directorul general al FRF, Ionut Lupescu (foto), a declarat ca pe vremuri violentele nu aveau loc pe stadion.

„Lumea venea inainte in numar mare la meci. La derby-uri erau stadioanele pline pentru ca atunci nu exista o alta posibilitate sa te distrezi. Duminica dimineata era un obicei de a merge la meci. Se mergeau atat la partide de prima divizie cat si din diviziile inferioare”, a declarat oficialul FRF.

„Am vazut inregistrari, poze de la meciuri de pe fostul ’23 August’, iar din galerie faceau parte directori, sefi de banci, sefi de restaurante, oameni imbracati in costum, fapte diferite radical fata de ceea ce este in prezent. Pe de alta parte in acele vremuri nu existau acte de indisciplina ale suporterilor. Exista un respect mult mai mare atat intre jucatori adversi cat si intre conducatorii de cluburi adversi”, a incheiat Lupescu.

La dezbatere au mai participat Cristian Topescu, Sandu Boc (vicepresedinte LPF) si Olimpiodor Antonescu (general Jandarmeria Romana).

Citeste mai multe!