VIDEO / Espanyol s-a distrat cu Maccabi Haifa

Spaniolii de la Espanyol Barcelona s-au calificat şi ei în sferturile de finală ale Cupei UEFA după o victorie fără drept de apel, 4-0, cu israelienii de la Maccabi Haifa.

După 0-0 în Israel, Maccabi Haifa a rezistat o repriză pe stadionul Olimpic din Barcelonca cu acelaşi rezultat înainte de gazdele să pornească un adevărat iureş la poarta nefericitului Davidovich.

Într-o evoluţie pur italiană, Espanyol a fost extrem de eficienţă în partea a doua a returului şi a marcat la fiecare şut pe spaţiul porţii adverse nelăsând nici o şansă celor din Haifa.

Ivan De La Pena a deschis scorul cu un şut plasat de la 18 metri, Raul Tamudo a făcut 2-0 după o pasă a lui Pandiani, Luis Garcia a făcut 3-0 cu un şut puternic, sub transversală, după o centrare a lui De La Pena iar uruguaianul Pandiani a închis tabela în prelungiri, golgeterul Cupei UEFA punctând cu un şut pe jos din interioriul careului mare.

Printre evidenţiaţii partidei s-au aflat Ivan De La Pena, 7.9, Luis Garcia, 7.8, şi Pandiani, 7.7, în timp ce Davidovich, Magrashvili, Gazal şi Rafaelov au fost corigenţii oaspeţilor.

Espanyol Barcelona, Maccabi Haifa 4-0 (0-0).

Au marcat: I. De La Pena (53), Raul Tamudo (59), Luis Garcia (61), Pandiani (93). Cartonaşe galbene: Gazal (38). Cartonaşe roşii:

Espanyol: Gorka Iraizoz, David Garcia (Lacruz 67), Torrejon, Jarque, Chica, Luis Garcia, Moises, De La Pena (Ito 75), Moha, Pandiani, Raul Tamudo (Rufete 65). Antrenor: Ernesto Valverde.
Maccabi Haifa: Davidovich, Meshumar, Harazi, Keinan, Magrashvili (Keise 73), Boccoli, Gazal (Arbeitman 61), Anderson, Rafaelov (Melikson 69), Katan, Colautti. Antrenor: Roni Levy.

Arbitru: Peter Frojdfeldt (Suedia).

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...